Live!

Käynnissä olevat pelit näet oikean laidan Online Scoring osiosta. Se päivittyy aina kun radalla on täysi ruutu pelattu, eli pelkkää avausheiton tulosta ei päivitetä ellei se ole kaato. Kilpailuvuorojen aikana käytössä on myös erillinen tulospalvelu, jonka löydät hieman alempaa. Mikäli etsit myös muita kuin kilpailusarjoja, löydät ne sarjahaku sivulta.

Kaksi viimeisintä kilpailua:

Suorat videolähetykset hallistamme:

Kameroiden kuvan edelleen lähetyspalvelun kanssa on aika-ajoin ollut haasteita, mutta tästä voi kokeilla toimiiko kamerat:

Tietoa palvelusta

Ylläolevan tulospalvelun tiedot ovat epävirallisia ja viralliset tulokset julkaistaan kilpailun omalla sivulla. Kaikki tämän sivun tulosnäkymät päivittyvät itsestään, eli sivua ei tarvitse ladata itse uudestaan. Klikkaamalla pelaajan nimeä saat auki heittokohtaisen tulosnäkymän joka ei päivity itsestään. Halutessasi pääset Suomen Keilailuliiton keskiarvohakuun klikkaamalla pelaajan keskiarvoa, huomioi että ihan joka tapauksessa automaattinen haku ei saata toimia ja voit joutua korjaamaan pelaajan nimeä palvelussa. Heittokohtainen tulosnäkymä sekä keskiarvohaku avautuvat omaan välilehteensä selaimessa jonka sulkemalla pääset takaisin tälle sivulle.

Kilpailuvuorojen aikana kamerat käännetetään kuvaamaan pelaaja-aluetta mahdollisuuksien mukaan.

Teräväpiirtokuvamateriaalin katsomiseen tarvitset nopean nettiyhteyden:

  • Teräväpiirto vaatii tällä hetkellä vähintään 2Mbps kaistan
  • Matalatarkkuudelle riittää 0,5Mbps yhteys

Imatran Keilahalli Oy